Moj profil

Šečerna pasta-za depilaciju

5 minuta
780

...bezbolno se i na duži rok riješite neželjenih dlačica…ja dugo tražila recept, isprobala i zaista sam oduševljena…znam da nije recept za hranu ili piće,ali vjerujem da će mnoge žene,ali i pokoji muškarac biti zadovoljniovim receptom…

...bezbolno se i na duži rok riješite neželjenih dlačica…ja dugo tražila recept, isprobala i zaista sam oduševljena…znam da nije recept za hranu ili piće,ali vjerujem da će mnoge žene,ali i pokoji muškarac biti zadovoljniovim receptom…

Sastojci

10 jušnih žlica šečera
1/2 jušne žlice vode
1 jušna žlica meda

Priprema

1.

U šečer dodajte vodu i sok od polovice limuna, pa na laganoj vatri kuhajte oko pet minuta.Tako pripremljenu pastu stavite u keramičku posudu te ostavite da se ohladi.Kada se šečerna pasta ohladila nanosite je na područje sa kojeg želite odstraniti dlačice i to prstima u smjeru suprotnom od rasta dlačica.Pastu nanosite tako kao da grebete (ali lagano).Kada ste pastu nanjeli uklonite je u smjeru rasta dlačica.

Posluživanje

Ova pasta je idealna upravo zato što gotovo bezbolno uklanja dlačice (već od 1 mm) sa vašeg tijela, a nove dlačice izrastu tek za nekih 4 tjedna.
Isto tako ova se pasta može nanositi na sve tipove kože, jer je potpuno prirodna i nestvara urasle dlačice niti iritaciju kože.

  • Depilacija(34)
  • Kozmetika(10)
  • Zdravlje(4)
  • Ljepota(3)
  • Prirodna-kozmetika(2)
  • Savjeti(2)
  • Secerna-pasta(2)
  • Pasta-za-depilaciju(2)
  • Depilacija-sa-secerom(1)

212

uspjeh iz prve 🤗   bilo mi je super a radim brazilsku i depiliram pazuhe.. Dosad sam koristila kupovnu a ova mi je na iznenađenje bila puno bolja za depilaciju  a ujedno je i puuno jeftinija :)   Koristila sam mjerice kao u receptu, med sam dodala nakon treće minute kuhanja i cijelo vrijeme sam miješala. Kuhalo se na lagano nekih 7 minuta, pratila sam svoj osjećaj..  Razmažem sa crnom špatulicom koja se dobije sa kupovnom pastom a skidam sa izrezanim komadićima neke pamučne krpe/majice..  u svakom slučaju, puno hvala odsada sam samo na ovom :) 

Evo upravo sam napravila i sad se hladi pa cemo vidjet.... uglavnom htjela sam reci da sam stavila limunsku kiselinu jer nisam imala limun, pa sam stavila jos jednu zlicu vode da nadomijesti tekućinu limuna, ali tokom kuhanja sam metala po malo u zdjelicu da vidim kako ce se stisnuti, pa sam dodavala po pola zlicice vode dok nisam mislila da je to to! Paaaa sad cekam mozda je uspijelo! E da i nisam med stavila! Bas sam nestrpljiva! Javim rezultat! 😉

Meni nikako ne uspjeva, brzo mi se ohladi kada je izvadim iz posude, a dok je vadim sprzim prstice jer je prevrela. Ne mogu da napravim. Pomozite zeneee!!! :)

Ovako je ispalo drugima