Moj profil

Stakleni rezanci. ..

60 minuta
18
Stakleni rezanci. ..

Ovo je omiljeno jelo moje bolje polovice a kako se radi o tjestenini od riže potpuno je gluten free pa svi mogu uživati u hrani. ..

Ovo je omiljeno jelo moje bolje polovice a kako se radi o tjestenini od riže potpuno je gluten free pa svi mogu uživati u hrani. ..

Sastojci

za
Kg svinjetine od buta narezane na trakice
Jedna slatka jabuka
Maslinovo ulje
Cimet. .đumbir. .češnjak
Pakiranje staklenih rizinih rezanaca
Smrznuto carsko povrće
Dva do tri komada peperoncina

Priprema

1.

Svinjetinu najbolje od buta narezem na trakice. .posolimo i pobiberimo i zajedno sa narendanom jabukom i dva tri komada peperoncina ( ovisi o želji za ljutim ) stavimo dinstati na dvije žlice maslinovog ulja. .definitivno preporučujem wok tavu. .

2.

Kad je meso i jabuka pustilo tekućinu dodamo češnjaka i vegete te đumbira i cimeta. .

3.

Kad je meso omeksalo skroz dodamo smrznuto carsko povrće i kad se malo prodinsta dodamo paradajz sok i malo soja umaka ..

4.

Staklene rezance stavimo kuhati vrlo kratko 2 do 3 minute u vrućoj vodi te ih prebacimo u wok i još desetak minuta dinstamo sa ostatkom. .gotovo je kad rezanci skoro pa upiju tekućinu ..ne skroz do kraja jer ne želimo da budu suhi ..

5.

DOBAR TEK. .

Posluživanje

Dobri su topli a dobri su i ohlađeni. .ja sam ih poslužila uz paradajz salatu sa bucinim uljem a mogu preporučiti kombinaciju sa zelenom salatom. .

  • Gluten-free(1)
  • Bez-glutena(1)
  • Wok(1)

6

Ma to uvijek pali. .otkad smo probali " zarazili "smo se sa time. .ako napraviš obvezatno slikaj. .slike su ti superiska. .baš me zanima kako bi ti to pripremila obzirom da vidim da si izrazito kreativna. .kissssssissss

Dopada mi se ... rižine rezance sam koristila dok sam isprobavala i proučavala kinesku kuhinju...sad si me podsjetila na jedno fino jelo..uskoro spremam.. a evo  meni se po sastojcima  sviđa   i sa svinjetinom i jabukom ovako spremljeno..Hvala za ideju...Volim --i moji glutenac i mi bezglutenci iako ja ne jedem ni kruh no slatko   više se nekako baziram bez puno ugljikohidrata.. Isprobat ću sa staklenim rižinim rezancima.♥♪♫ 

Mljaaaac. ...preporuke. ..!!!!! Kad jednom probaš više nema natrag hahaha hahaha

Kako je tebi ispao recept?

Poslikaj i pohvali se! :)