Moj profil

Da me vidite! (city centar Split)

Daaaa, otvorio se City Centar u Splitu, ali nije to toliko bitno sad…
Neke od Vas znaju, neke ne, da sam svaki kilogram zadnje tri godine slavila ko Božić. Neke znaju zašto, neke ne, ali sve ste na neki način zaslužne šta sam došla do toga da bez srama mogu u shopping, da napokon mogu nac i obuć krpice koje mi pašu, jer male zenske strasti tog oblika dugo nisu bile dijelom mog slobodnog vremena.
Trebalo je uložiti puno vremena, živaca, suza, truda, upornosti i najviše od svega- strpljenja ali sad sam tu di jesam, sritna i zadovoljna. Vjerujte mi i ni slučajno nemojte zavidjeti- dobiti kilograme je jako teško, rekla bi i puno teže nego ih izgubiti.
Coolinarika je na jedan divan način bila moj lijek, naučila sam kuhati i to mi je postao najdraži hobi, probala sam sto stvari za koje nisam znala uopće šta su i volim li ih, neke stvari šta sam mrzila sam zavolila, stekla sam neka lipa poznanstva koja su se pretvorila u pravo prijateljstvo, i nesvjesno ste mi davale podršku cijelo vrijeme. Hvala cure na svemu, na riječima i djelima, kad sam ih tražila i kad nisam, hvala i onima koje su me tračale,koje su mi okrenile leđa kad su mi trebale, i onima koji nisu vjerovali u mene- takvi su me učinili borcem.
(i znam da će neke od vas imati ”?” nad glavom, ali nemojte puno razmišljati, uz sljedeći kolač kojim se osladite, ili čašu vina koju natočite, sitite me se!)

i najvažnije-
u zdravlje!

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.