Moj profil

Dragi Žabac!

Vrijeme nam nemilosrdno klizi kao pijesak kroz prste i ponekad se ne snalazimo s onim što nam se sve kroz to vrijeme dogodi. Srećom, lijepi trenuci kao mali biseri u pijesku vremena bespogovorno tjeraju sve naše sumnje u ljepotu i dobrotu svijeta i života.

Prije nešto više od tri godine počele smo sa družbovanjem nas tri, a tvoj rođendan bio nam je savršen povod i izlika da se i uživo nađemo. Od onda smo puno toga doživjele i zajednički preživjele, kuhale, pekle i jele, smijale se, plakale i tješile, voljele, uživale... I kako vrijeme prolazi tako smo mi sve bolje (a bolje i izgledamo ? ) - pa neka ga onda. ?

Iako sam ja tebi rođendan već čestitala, ovu čestitku pišem javno na stranici koja nas je spojila, ne samo tebi nego i našem prijateljstvu. ❤️

Pa dragi moj Žabac,

Od sveg srca ti želim sretan rođendan, da si zdrava i sretna, voljena kao do sada i svaki dan sve više, uspješna u svom poslu, da te ljubav, suosjećanje i požrtvovnost koju imaš za svoje pacijente nikad ne napuste ali da znaš i sačuvati svoje krhko srce, da imaš razumijevanja i za loše kolege a svojim ih primjerom uvijek poučavaš što je to dobar kolega, da se za prste konačno zalijepe i neke parice ali i do tada i od tada sve ove trenutke, sitnice, ljude, svoj obraz i karakter koji imaš a koji novac ne kupuje cijeniš iznad svega.

Puno te voli tvoja Maksi! ❤️❤️❤️

P.S. Od mene zasad ova čestitkica slikana jestivim bojama (eto koliko vrijeme brzo prolazi, osnovna škola je davno bila pa u kući nema tempera, samo boje za kolače ?? ) i moji cake pops - ja ću ih pojesti za tebe ali vjeruj mi na riječ da su fini! ?

(Nemam para ali imam ruke ? )

Pusa dok se ne vidimo! ?❤️

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.