Moj profil

Gingerbread house 11

Evooo i mojeee, napravila sam ju pred 5-6 dana i toliko se namučila s njom!

ihh, curee....koliko stvari sam fulala u procesu!!! Od ljepila, pa do dekoracija koje sam radila i lijepila tek kad sam sastavila glavninu!

Nisam temelje zalijepila na podlogu, sve sam radila "u zraku" jer se blesača nije dosjetila da ju može zalijepiti na običan pladanj...uh, koliko puta mi se ko kula od karata srušila...

To su samo neki od razloga zašto sam takooo ponosna na nju, zašto je nisam dala malim nećacima nego sebično zadržala za nas doma, i zašto ju još nismo srušili i pojeli...

Svaki dan joj se nanovo veselim, moji doma su došli na ideju da ju uopće ne srušimo nego da ju čuvamo, ali ja sam ta koja odlučuje- naravno da će se pojesti i naravno da ću napraviti novu!

Sad znam sve trikove i cake, bit će puuuno lakše i neće mi trebati dvije pune neprospavane noći i toliko živaca.

Mislim da ću ju raditi bez obzira na blagdanske/neblagdanske dane! Uostalom, nećacima sam dužna njihovu kućicu! Kad su ju vidili kod nas doma oduševili su se! Oni bi ju odmah razvalili, za početak bi poskidali prozore i vrata da vide jesu li Ivica i Marica unutra! ?

Ma ne žalim noći, i sad kad razmislim, savršeno sam se zabavljala!

A znate di sam ju slagala?! U dnevnoj sobi ispod klima uređaja, na 31 stupanj ? da se bolje suši jer Omnijica nije napravila dobro ljepilo- na 2 bjelanjka sam stavila samo 250 g štaub šećera i grešku shvatila tek kad sam počela lijepiti, odnosno NElijepiti... a šećera posvudaaaaa!!!

Pripremite se na hrpu slika ove kućice. Najradije bi večeras stavila sveee ali dosadila bi vam brzo... zato ću malo po malo. Ne mogu se odlučiti koju staviti a koju ne. Sutra ću biti pametnija.

Ma preponosna sam na nju!

Mislim da je bilo suđeno da ju radim.

Onaj dan kad sam kupila novu "Sensu" u kojoj je bila slika kučice kojoj sam se divila, Diana je objavila svoje slike.

Nakon njenih slika i slika Lp-l-t mame nisam mogla mirno spavat- želila sam ju i ja izgradit pošto-poto! Mogu reći da sam bila pomalo ljubomorna! Pričekala sam da me malo pusti bolest pa počela ?

...na La Suisseee pladnju koji sam dobila na poklon od moje liiiipe prijateice... ?

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.