Moj profil
Image
Cool Chef
Hrvatska

 

Kao pravog Vodenjaka kreativnost me progoni na svakom koraku. Apsolutno sam nesposobna mirovati. Ideje za razne projekte bude me i noću. Mojoj okolini je često teško pratiti ritam koji namećem. Ponekad se osjećam poput vampira koji se ubrzano kreće u odnosu na svijet oko sebe. Jedini način da usporim jest da se razbolim, ali kako sam vampir brzo zacjeljujem ;) pa to nije dugog vijeka. 

Završivši studij biokemijskog inženjerstva na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, neraskidivo sam se vezala sa hranom na više načina. Posebno volim razne postupke fermentacije, a najviše one koji rezultiraju ukusnim napitcima :cug:. Nazovimo to profesionalnom deformacijom:D. Obožavam se igrati začinima i imam ih na desetke različitih u mojoj vještičjoj kuhinji (kako ju moj suprug naziva). Svi se užasavaju moje police sa začinima, jer niti jedna bočica nema oznaku i samo ja savršeno dobro znam u kojoj se što nalazi:vrazicak:

Volim sve što je drugačije i neobično. Volim noć više od dana. Darkerica u duši. Volim Fince, jer su drugačiji, meni posebni. Moj apsolutno omiljeni finski trio fantasticus su: 69eyes, HIM i Iceman-Kimi Räikkönen. Nisam sportski fanatik, ali volim pogledati dobru utrku F1. 

Goth'n'roll