Moj profil
Image
Cook Buddy
Hrvatska
Rozalija Javoran

Supruga i majka troje djece. <3 

Završila sam studij "Financijski management" i "Marketinško upravljanje" na Fakultetu ekonomije i turizma u Puli i stekla titulu magistra ekonomije, uz studij završila sam stručni ispit za računovodstvenog referenta, djelatnika u pismohrani i voditelja poslovnice. 

Volim učiti i družiti se sa kolegicama iz struke, završila sam razne edukacije iz područja ekonomije, kao što su tečaj za izradu i provedbu EU projekata, računovodstvo, GDPR i ECDL specijalistu, Google Digitalnu garažu "Osnove digitalnog marketinga". Uvijek kada sam u mogućnosti sudjelujem na raznim stručnim radionicama iz područja managementa i marketinga, 2019. sam završila CBAS program za Specijalistu poslovne administracije.

Do prve trudnoće sam bila djelatnica u računovodstvu Općinskog suda, a sada obnašam dužnost Tajnika ureda dekana na Istarskom veleučilištu. 

U slobodno vrijeme uređujem naš vrt, brinem o maslinama, voćkama i cvijeću. Volim proučavati stare kuharice, najviše volim one recepte koji me podsjećaju na miris bakine kuhinje.  

Obožavamo tartufe, maslinovo ulje i kvalitetna vina, želja mi je u budućnosti dodatno se educirati u tom području.