Moj profil
Image
Hrvatska

Volim putovanja, kulinarske razglednice te uvijek nova događanja u kuhinji.

Šef kuhinje, kuhar specijalist. Rođen je 1. prosinca 1967. godine u Varaždinu. Svoje prve kuharske uspjehe počeo je postizati još kao učenik Ugostiteljske škole, nakon čijeg završetka počinje raditi u varaždinskom hotelu Turist.
Poseban interes pokazuje za suvremenu obradu tradicionalnih jela varaždinskog kraja, a svoju specijalizaciju usmjerio je i ka pripremi jela od divljači – posebice fazana, prepelice, zeca….
Stalno u traganju za novim kreacijama i željan novih znanja, nastavio je školovanje na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji, smjer gastronomija i restoraterstvo.
Samostalno i sa svojom kulinarskom ekipom sudjelovao je na brojnim kulinarskim prezentacijama i natjecanjima u zemlji i inozemstvu osvojivši desetak zlatnih i srebrnih odličja.
Najveće pak priznanje osvojio je 2004.godine, kada na 1. nacionalnom natjecanju hrvatskih kuhara, održanom u organizaciji Hrvatskoga kuharskog saveza u Opatiji, osvaja titulu – Prvi hrvatski zlatni kuhar 2004.
Član je Upravnog odbora Hrvatskoga kuharskog saveza, voditelj projekta Hrvatskoga kuharskog saveza – Academia culinarica Croatica i prvi predsjednik Udruge kuhara Varaždinske županije.
Autor je i kuharice pod imenom Okusi varaždinskoga kraja.